| Autor |
RE: malo mojih misli |
Valle
Registrirani član

Rang: Ucitelj
Pristupio: 11.02.09 |
| Postano na 14-04-2009 09:48 |
|
|
Ljepo je biti odgovoran,odan i brižan za drugoga ,ali kada to radimo na vlastitu štetu to sve izgubi svoju kvalitetu. Potrebno jedobro razmisliti dati vremena sebi i svojim misima.Često se dogodi da nema puno vremena za razmišljanje kao da sugovornik čeka odgovor istog trena i tu pogriješim.Ima odluka koje sam donjela na brzinu ili su mi drugi nametnuli rekla sam sad dosta odsad radim ono što me ispunjava
nikad nije kasno ućiniti nešto za sebe i drugoga, nešto što če mi donjeti zadovoljstvo duše.Odgovorna sam sama prema sebi i sve odluke ču da donosim sama........... |
|
| Autor |
lola
Administrator

Rang: Ovisnik
Pristupio: 01.04.08 |
| Postano na 19-04-2009 17:43 |
|
|
_______________mislim da ste djubrad obadvoje i u moj kupleraj ne ulazite a da kradete i krades to znam,uzivaj imas sta i krasti__________kao i obicno sve ali nikad nikad neces me stici i prestici zapamti_________
____Isplaci se bice ti lakse_____
ovo je svijet za neke hrabrije,ovo je svijet za neke snaznije da ne kazem ogavnije,a moe je srce pokislo malo zuto___pile_________________________ |
|
| Autor |
RE: hehe |
Alen
Registrirani član

Rang: Srednjoskolac
| Postano na 19-04-2009 21:45 |
|
|
Nikad krao niiti cu uvijek davao sve od srca seronja si bila i ostala i ulazio ovdje da igram igrice bila mi draga ova stranica jer imam udjela u njoj poreci da nisam u pravu jednom uzivotukazi istinu slao sam ti za webmastera imam prravo biti tu mada ne zelim vise upravo ulaziti u kupleraj upamti nikad nista od tebe uzeo samo davao dzubre jedno i ne brisi mi post kad lazes ko kucka cim zines imam fala bogu i svijedoke i priznanice jadnice uzivaj u svemu od mene ti halal i sretno ali sto dalje od mene bijedo. Bas si bolesna.
najdraze moje ___________ |
|
| Autor |
lola
Administrator

| Postano na 19-04-2009 22:38 |
|
|
___ne necu brisati tvoje ce stojati n ebrini sam rece da si mi uzeo codeve od igrica_________hehhehe ima i lola priznanice a ti sa tvojim hmmm obrisi si dupe ak'ga imas________sad voz,zauvjek invalidu jedan_____________________________
ovo je svijet za neke hrabrije,ovo je svijet za neke snaznije da ne kazem ogavnije,a moe je srce pokislo malo zuto___pile_________________________ |
|
| Autor |
lola
Administrator

| Postano na 19-04-2009 22:39 |
|
|
i ne da si mi bio drag no te volim gadu jedan jos uvjek_____________imas udjela,lola ne zaboravlja_____________________
|
| Autor |
lola
Administrator

| Postano na 20-04-2009 01:06 |
|
|
ihhh krelac me opet dize da jos nesto napisem______da ucesnik si ali ne zaboravi da je lola otisla sa bosanke zbog tebe______eno je ziva je pitaj je sta je bilo mada to se zna__________
|
| Autor |
lola
Administrator

| Postano na 20-04-2009 01:07 |
|
|
upsssssss lajem opet,ali kazu da se klin klinom izbija_______pocelo je pocelo se skidati<------------------
|
| Autor |
RE: :) |
Dzulyy
Registrirani član
Rang: Citalac
Pristupio: 19.04.09 |
| Postano na 20-04-2009 03:28 |
|
|
|
Malo mojih misli, nije to lijepo od vas mada vas ne poznam ali evo da i ja vama kazem da je taj isti momak otisao sa bosanke zadnji put kad ste bili skrhani, i ne bi vise o tome da sm na vassem mjestu lola pisao takve stvari imate svoje misli zadrzite ih za sebe. |
|
| Autor |
lola
Administrator

| Postano na 20-04-2009 05:25 |
|
|
_____ne,nema vise drzanja misli,moraju biti izrecene ta eto i ti si izrekao svoje________________da ali prvi put krenemo od pocetka,samo citaj i upoznaji__________________
|
| Autor |
Medo_Brundo
Registrirani član

Rang: Forumas
Pristupio: 08.02.09 |
| Postano na 20-04-2009 23:12 |
|
|
moje misli....sto kaze edo majka...svi ste vi budale jebene budale...hehe...sala sala....iskreno nemam s cim misliti...h....
 |
|
| Autor |
Valle
Registrirani član

| Postano na 22-04-2009 10:30 |
|
|
Moje misli evo bas sad mi se mota po glavi jedna misao
zasto ljudi pljuju po nečemu ili po nekome kad su isti ti ljudi bili do jučer dio te ekipe i hvalil se na sva usta da su najbolji ?
To mi baš nekako nije jasno: ok bio si dio te ekipe otišo ili otišla si
čemu pljuvanje , čemu svađa i ostalo čemu to ja se pitam? |
|
| Autor |
INRI
Registrirani član
Rang: Citalac
Pristupio: 17.04.09 |
| Postano na 26-04-2009 08:30 |
|
|
Moj profil koji se vrti na nekoliko sajtova
Istinu govorci, praf za praf..
..a ja sam obican ko' i drugi, previse pusim, previse psujem, pomalo pijem, NEMAM vrline, a IMAM mane, NEPOPRAVLJIVI kozmopolita, njuprimitivz, sarajevskog njuejdza 70.tih,80.tih. Cak i u starim, ofucanim, supljim dzepovima uvjek mi se nadje sitnisa za jedan fildzan vise - ako ko naidje jebiga......I takav cu umrijeti.... A sve snobove koji tvrde da - ja ovakav kakav jesam - nisam za Europu – ja ....... .. ..... Iznad mene je samo Veliki BOG, u koga ja vjerujem i moja kumica.....Moja pateticnost i nije neka cijena, da se bez predrasuda i bez iluzija, malo promuvam po ovom sajber svijetu...cist zbog nostalgicnosti... jer nije to nista dok se ne desi..pa kako god..
|
|
| Autor |
beba71
Registrirani član
Rang: Osnovac
Pristupio: 07.12.08 |
| Postano na 26-04-2009 13:58 |
|
|
|
Moje misli su danas ruzicaste ....Provela sam lijep dan juce ,preliep i prekuce....Igrala skakala.ma bilo je suuuuuuuuper...Necu da mislim za sutra ....ili hocu hajde i sutra me ceka dobri danic mjenjam sobe djeci,krecim,bojim....Sad sam sama malo procunjam i tako...POZITIVA..... |
|
| Autor |
zmaj
Registrirani član
Pristupio: 10.03.09 |
| Postano na 12-07-2009 18:16 |
|
|
bravo mirso svaka cast.nemam sta da dodam.osim da si prokleto u pravu
|
|
| Autor |
RE: KAD PUKNE SRCE |
zmaj
Registrirani član
| Postano na 12-07-2009 20:41 |
|
|
STA BIVA KAD PUKNE SRCE
KADUZDAH LOMI SVAKOOJ NADI GRANE
KAD SUZA KRENE I JECAJ SE OTME
I KADA TUGA U POHODE KRENE
KAD PUKNE NESTO U GRUDIMA
KADA SE SLOMI KO POD SNIJEGOM GRANA
KAD SI USAMLJEN MEDJU LJUDIMA
KAD JE DUSA KO PUPOLJAK RASTRGANA
KAD SRCE PUKNE I OSTANE TAKO
KAKO DA DISEM A DA NEBOLI
KAKO JE KAD SRCE PUKNE NEZNA SVAKO
TO SAMO ZNA ONAJ STO VOLI
KAD SRCE PUKNE STA OSTANE ONDA
DA I DALJE U GRUDIMA KUCA
STA TO ONDA LOMI I GORI
STA TO ONDA BOLI UMJESTO SRCA |
|
| Autor |
Valle
Registrirani član

| Postano na 24-07-2009 08:51 |
|
|
MORE MI SE SMJEŠKA
MALO SE NAMREŠKA
NEMIRNO SE PJENI
I POJURI U ZAGRLJAJ MENI
MORE I TI
MOJE LJUBAVI DVEEE |
|
| Autor |
ShejTanChe
Registrirani član

Pristupio: 05.04.08 |
| Postano na 11-10-2009 23:04 |
|
|
Zazmuri....u pozadini lagana muzika.....nek nosi me TAmo GDje nisam.......
SunT FaCTa VerbiS DiFFiCiLiOra.... |
|
| Autor |
zmaj
Registrirani član
| Postano na 27-10-2009 23:53 |
|
|
|
VLADATI NAD SOBOM JE NAJVECA VLAST. |
|
| Autor |
ShejTanChe
Registrirani član

Pristupio: 05.04.08 |
| Postano na 29-10-2009 11:28 |
|
|
Nase JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati, i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati......
SunT FaCTa VerbiS DiFFiCiLiOra.... |
|
| Autor |
Valle
Registrirani član

| Postano na 05-11-2009 10:02 |
|
|
Možeš, možeš Mirso naravno da možeš |